برگزاری سومین دوره آشنایی اعضای هیات علمی جدید با دانشگاه

سومين دوره"آشنايي اعضاي هيات علمي جديد با دانشگاه"

برنامه دو روزه"آشنايي اعضاي هيات علمي جديد با دانشگاه"در تاريخ ۱۷و۲۴ دي ماه۱۳۹۴ توسط واحد توان­ مندسازي مركز مطالعات و توسعه و با همكاري معاونت‌هاي دانشگاه در حوزه آموزشي با محوريت: آشنايي با سيستم شعاع، سامانه­هاي سما، نماد و سرمد، مقررات تبديل وضعيت و ترفيع و آيين نامه ارتقا، سيستم ارزشيابي كيفيت عملكرد آموزشي اعضاي هيات علمي و نيز فرصت­هاي توان­مندسازي آموزشي، نحوه گرفتن گرنت­هاي آموزشي و جشنواره­ هاي آموزشي دانشگاهي و كشوري و در حوزه پژوهش با محوريت گرنت­ هاي پژوهشي، كتابخانه الكترونيك، تشويق مقالات و نحوه استفاده از فرصت هاي مطالعاتي و حمايت­ هاي دانشگاه از سفرهاي علمي برگزار مي­ گردد .

علاقه ­مندان جهت شركت در اين دوره لطفا فرم ثبت­ نام را تكميل و به آدرس edcworkshops@tums.ac.ir ارسال نمايند.

براي دريافت فرم ثبت نام اينجا
كليك كنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره۸۸۹۵۵۷۱۲داخلي۴۰۱،۴۰۸،۴۰۴تماس حاصل فرماييد.