پخش زنده کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی 2015

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش:پخش زنده كنفرانس بين المللي آموزش پزشكي 2015،شانزدهم تا هجدهم شهريور ماهبا هدف فراهم آوردن فرصت براي همه علاقمندان به آموزش علوم پزشكي بخصوص اساتيد در جهت ارتقاء دانش پيرامون مسايل روز مربوط به آموزش علوم پزشكي و كسب آگاهي از آخرين دستاوردهاي علمي فرامرزي در اين حوزه و همچنين ايجاد فرصتي براي تبادل نظر و بيان تجارب در طبقه نهم ساختمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار مي شود.

براي دريافت فرم ثبت نام اينجا كليك كنيد.

براي دريافت برنامه كنفرانس  Amee اينجا كليك كنيد.

براي مشاهده جزئيات برنامه Amee   در وب سايت انجمن آموزش پزشكي اروپا اينجا كليك كنيد.

اين دوره براي اعضاي محترم هيات علمي و دانشجويان گرامي دانشگاه علوم پزشكي تهران بدون دريافت هزينه مي توانند جهت ثبت نام فرم ثبت نام را تكميل و به آدرس ذكر شده ارسال نمايند و اعضاي محترم هيات علمي و دانشجويان گرامي ساير دانشگاه­هاي علوم پزشكي به همراه هزينه شركت در اين دوره مي توانند جهت ثبت نام فرم ثبت نام را تكميل و به همراه فيش واريزي به آدرس ذكر شده ارسال نمايند.

مبلغ سه روز شركت در كنفرانسamee online: 585000ريال

شماره حساب : ۴۲/۲۷۶۱۹۰۰۴به نام معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران ، بانك ملت شعبه هجرت، شناسه 324

اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي و دانشجويان گرامي نيز مي توانند در روزهاي برگزاري كنفرانس به صورت حضوري ثبت نام نمايند.

علاقه مندان مي توانند جهت ثبت نام به شماره 88955712 داخلي 201 تماس حاصل نمايند. و يا فرم ثبت نام را به آدرسedcseminars@tums.ac.ir ارسال نمايند.