• 04 آذر 1403

وبینار علمی تخصصی شبیه‌سازی در دوران کرونا با همکاری گروه Appraise to Raise معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

  • تاریخ انتشار : 1399/11/06 - 09:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 71
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وبینار علمی تخصصی شبیه‌سازی در دوران کرونا با همکاری گروه Appraise to Raise معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

گروه آموزش پزشكي دانشكده پزشكي وبينار علمي تخصصي شبيه‌سازي در دوران كرونا،(Simulation in the Covid 19 Era) را با همكاري گروه Appraise to Raise معاونت بين‌الملل دانشگاه برگزار كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران معاونت بين‌الملل، اين برنامه دوشنبه 29 دي 99 به مديريت دكتر مريم كرباسي مطلق، دانش‌آموخته آموزش پزشكي و با حضور بيش از 90 شركت‌كننده برگزار شد.
دكتر اميرعلي سهراب پور و دكتر ماندانا شيرازي از دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر Elizabeth Krajic Kachur از مركز توسعه پزشكي دانشگاه نيويورك و دكتر Melih Elcin، عضو هيأت‌علمي دانشگاه حاجت تپه و رئيس انجمن آموزش پزشكي تركيه در اين وبينار بين‌المللي سخنراني كرده و  تجارب شبيه‌سازي دانشگاه‌هاي مذكور در دوران كرونا را با ديگر شركت‌كنندگان به اشتراك گذاشتند.
دكتر ماندانا شيرازي، دبير علمي وبينار شبيه‌سازي در دوران كرونا هدف اصلي اين برنامه را مقايسه مدل‌هاي شبيه‌سازي سه كشور ايران، تركيه و آمريكا عنوان كرد و افزود: به طور مشخص شبيه‌سازي مجازي به كار رفته در اين سه دانشگاه طي دوران كرونا در حوزه آموزش پزشكي اعم از آموزش، ارزيابي و آزمون و معالجه و درمان، محور مباحث بوده است.
وي با اشاره به اينكه در هر سه كشور بر اساس ميزان بودجه و منابع، اقداماتي انجام شده است، اظهار داشت: در كشور آمريكا از مدل شبيه‌سازي مجازي خصوصاً در حوزه آزمون آسكي (OSCE) و آزمون باليني ساختاريافته عيني استفاده مي‌كنند.
دبير علمي اين وبينار تصريح كرد: در دانشگاه حاجت تپه تركيه نيز در حوزه آموزش، بسته‌هايي طراحي شده و در بخش ارزيابي، شبيه‌سازي با كمك تكنيك‌هاي ارتباطي به كار گرفته مي‌شود.
دكتر شيرازي با بيان اينكه در دانشگاه علوم پزشكي تهران هم قبل از همه‌گيري كرونا اقداماتي در خصوص شبيه‌سازي در آموزش پزشكي انجام گرفته و مؤسسات و مراكز دانش‌بنيان مختلفي در اين مسير فعاليت مي‌كنند، گفت: در كنار مسائل مالي مي‌توان گفت كه فقدان يك برنامه منسجم و جامع كه راهگشاي اين فعاليت‌هاي پراكنده باشد كاملاً به چشم مي‌خورد.
وي ادامه داد: در اين مجموعه بيشتر در حوزه تدريس از شبيه‌سازي استفاده شده و همچنين دستورالعمل‌هايي نيز براي بحث بيمار استاندارد وجود دارد.
دبير علمي وبينار شبيه‌سازي در دوران كرونا اضافه كرد: به منظور ارزيابي در سطوح بالا تا حدودي توانسته‌ايم از شبيه‌سازي استفاده كنيم اما براي عمومي‌سازي استفاده از شبيه‌سازي در تمام سطوح و مقاطع هنوز راه زيادي پيش رو داريم.
دكتر شيرازي برنامه Appraise to Raise  را يكي از اقدامات ابتكاري مديريت روابط بين‌الملل معاونت بين‌الملل دانست كه پس از همه‌گيري كرونا، با رويكرد توسعه فعاليت‌هاي آكادميك مجازي و كسب تجربيات جديد در حيطه بين‌المللي سازي طراحي شده و گامي اساسي براي توسعه شبكه تخصصي اساتيد و دانشجويان خواهد بود.
علاقه‌مندان براي مشاهده فايل صوتي و تصويري وبينار مي‌توانند به اين لينك مراجعه كنند.
  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 193052
کلمات کلیدی
محبوبه مافی نژاد
تهیه کننده:

محبوبه مافی نژاد