مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

معاونت آموزشی

23 دی 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1397/12/11 - 08:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 76
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

قدردانی از 28 دانشجوی برگزیده در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا (1397/12/08)

همزمان با ميلاد باسعادت حضرت فاطمه سلام الله عليها پنجمين جشنواره دانشجويي ابن‌سينا با شعار «دانشجو، نشاط، تعالي و آرمان‌گرايي» با حضور پرشور دانشجويان برگزار و از 28 دانشجوي برگزيده تجليل شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجويي فرهنگي، مراسم اختتاميه و تجليل از دانشجويان برگزيده پنجمين جشنواره ابن سينا كه سه شنبه 7 اسفند 97 مصادف با ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار شد؛ درابتدا دكتر فرزين حلب چي معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران ضمن خيرمقدم به دانشجويان و تشكر از اعضاي هيات علمي دانشگاه و تبريك ميلاد باسعات بانوي دو عالم حضرت فاطمه(س) به ارائه گزارشي از روند برگزاري جشنواره اشاره كرد و گفت: امسال پنجمين دوره جشنواره دانشجويي ابن سينا را پشت سر گذاشتيم كه در بخش هاي مختلفي برگزار شد،جشنواره فوق شامل بخش هاي؛ آموزشي، پژوهشي، فرهنگي، اجتماعي و ورزشي بود و طبق روال هر سال دانشجوي نمونه كشوري انتخاب مي شود؛ انتخاب نفر برگزيده با عنوان دانشجوي نمونه بين الملل كه در سال جاري به جشنواره اضافه شد را نيز داريم كه در مجموع تعداد برگزيدگان در بخش هاي مختلف به 28 نفر رسيد.
وي با اشاره به زمان بندي جشنواره ادامه داد: از مهرماه داشجويان براي شركت در اين جشنواره دعوت شدند، مهلت ثبت نام در جشنواره دهم لغايت سي دي ماه بود كه با توجه به درخواست و استقبال دانشجويان تا دهم بهمن ادامه پيدا كرد و از يازدهم الي بيست و نهم بهمن ماه داوري انجام گرفت.
دكتر حلب چي به بيان تفاوت هاي اين دوره از جشنواره پرداخت و افزود: تغيير زمان برنامه، تغيير در محورهاي جشنواره، كاهش تعداد برگزيدگان و اجتناب از انتخاب تكراري در يك محور، توجه بيشتر به مقطع تحصيلي، تاكيد بيشتر و تخصيص امتياز بالاتر به فعاليت هاي انجام شده در دوران دانشجويي دانشگاه و تاكيد بيشتر بر كيفيت و تنوع اقدامات و تلاش براي اصلاح چك ليست هاي داوري از جمله اين تفاوت ها است.
معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه، تصريح كرد: در جشنواره پيش روي تعداد برگزيدگان كاهش پيدا كرد چرا كه اعتقاد داريم برگزيدگان جشنواره بايد از سطح بالاي علمي برخوردار باشند، ترجيح داديم كه با كاهش تعداد جوايز از موضوع اطمينان داشته باشيم و همچنين از انتخاب افراد تكراري جلوگيري كنيم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: آنچه در اين جشنواره ملاك گزينش برگزيدگان قرار مي گيرد، ارزيابي كمي و كيفي كارنامه فعاليت ها و مستندات ثبت شده داوطلبين در سامانه جشنواره است، افرادي كه در جشنواره معرفي مي شوند از نظر كميته هاي داوري برگزيده بخش مربوطه هستند و رتبه بندي در مورد آن ها انجام نمي شود.  
جوانان سرمايه‌هاي ملي كشورند / سربازان جنگ اقتصادي، نخبه‌ها هستند
سپس دكترعباسعلي كريمي رييس دانشگاه ضمن تبريك ميلاد مسعود حضرت فاطمه الزهرا(س) دخت گرامي پيامبر رحمت و عرض خسته نباشيد گرم به تيم دكترحلب چي در برگزاري باشكوه پنجمين جشنواره دانشجويي ابن سينا؛ اظهار داشت: اعتماد به دانشجويان نخبه عامل سربلندي و سازندگي كشورمان است و مطمئن باشيد ضرر نمي كنيد اين عزيزان سرمايه هاي گرانقدري هستند.
وي گفت: بيشتر مديران ادعا مي‌كنند كه بهتر است امور را به دست جوان‌تر‌ها بسپاريم، اما كمتر به آن عمل مي‌شود؛ شايد بهتر بود جشنواره امسال به دست خود دانشجويان برگزار مي‌شد نيرو‌هاي انساني و دانشجويان سرمايه‌هاي بزرگ هستند كه ساليان سال است در اختيار كشور قرار دارند و اين سرمايه‌ها عامل رشد اين كشور هستند.
وي تصريح كرد: چندي پيش يكي از دانشجويان دانشگاه از معاون رييس جمهور و دو تن از وزرايي كه در جلسه حضور داشتند سوال كرده بود كه چرا بايد ماندن در ايران را به زندگي در ساير كشور‌ها ترجيح دهيم؟ براي پاسخ به اين سوال بايد خاطره‌اي تعريف كنم، سالياني پيش براي ارائه خدمات پزشكي به مناطق محروم و يا ساير شهر‌هاي اطراف تهران اين مناطق جولانگاه پزشكان هندي بود كه به روش‌هاي غير اصولي مردم را تحت درمان قرار مي‌دادند؛ در آن دوره بود كه نياز كشور به پزشك متخصص را به شدت احساس مي‌كردم.

وطن مادر دوم همه ماست
دكتر كريمي در ادامه به بيان خاطرات شيرين دوران دانشجويي خود در مقاطع مختلف اشاره كرد و ادامه داد: در حال حاضر كشور ما همان مقدار كه در زمان جولان پزشكان هندي به متخصص نياز داشت به نيرو‌هاي انساني نيازمند است؛ در همه اديان و رسوم مادر وجهه بزرگ و مقدسي دارد و كسي اجازه بي احترامي به مادر خود را ندارد. قطعاً وطن مادر دوم ما است؛ بايد همان طور كه در دوران دفاع مقدس از مادرمان و از وطنمان محافظت كرديم امروز هم محافظت كنيم.
رييس دانشگاه تصريح كرد: امروزه درگير جنگ اقتصادي هستيم، قطعاً سربازان جنگ اقتصادي همان نخبه‌هايي هستند كه در مراكز پژوهشي فعاليت مي‌كنند هر انساني كه از جيب اين كشور برايش هزينه شده است وظيفه دارد تا وطنش را مادر خود بداند.
وي تأكيد كرد: انسان‌ها بايد بايستند و وظايف خود را به درستي انجام دهند آنگاه مي‌توانند از ديگران هم وظايفشان را مطالبه كنند هر جايي از دنيا مشكلات خودش را دارد.
توضيح اينكه: 'جشنواره دانشجويي ابن سينا' به ابتكار دانشگاه علوم پزشكي تهران و صرفاً براي دانشجويان ايراني و بين المللي دانشگاه برگزار و دانشجويان تمامي مقاطع تحصيلي كارشناسي، كارشناسي ارشد، دكتري عمومي، دكتري تخصصي، دستياري و فلوشيپ در سايت جشنواره ثبت نام و پس از داوري در كميته هاي مختلف از بين تمامي شركت كنندگان، 28 برگزيده در بخش هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي (قرآن و عترت و نماز، ادبي، هنري)، ورزشي، اجتماعي (فعاليتهاي داوطلبانه و عام المنفعه،فعال حوزه اجتماعي فرهنگي، تعهد حرفه اي)، بين الملل (دانشجويان خارجي) و دانشجوي جامع با حضور رئيس و اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه معرفي شدند، همچنين هدف جشنواره دانشجويي ابن سينا شناسايي، معرفي و قدرداني از فعاليت هاي برتر دانشجويي در حيطه هاي مختلف، جلب توجه دانشجويان به درستكاري، سخت كوشي و چندبعدي بودن، جلب توجه و حمايت اعضاي هيات علمي به فعاليت هاي متنوع آنان بوده و ايجاد روحيه رقابت سازنده بين دانشجويان، اساتيد ايشان و دانشكده ها از ديگر اهداف اين جشنواره است.
در حاشيه: 
نيم ساعت قبل از شروع جشنواره، دكتر كريمي رييس دانشگاه در مراسم حضور داشت.
دكتر محمد رضا فراهاني معاون فرهنگي و دانشجويي وزارت بهداشت ميهمان ويژه جشنواره بود.  
دانشجويان برگزيده، با نماد شهدا و در جلوي سردرب دانشكده پزشكي با اعضاي هيات رييسه دانشگاه عكس يادگاري گرفتند.
مراسم با اجراي دلنشين توسط فهيمه نيك وند دانشجوي مقطع كارشناسي علوم آزمايشگاهي دانشكده پيراپزشكي و فرشته داوودي دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد پرستاري سالمندي از دانشكده پرستاري و مامائي همراه بود.
خوانش شعر و اجراي موسيقي از ديگر برنامه هاي جانبي اين جشنواره بود. 
از برگزيدگان با اهداي لوح تقدير، تنديس جشنواره، جايزه نقدي و گرنت قدرداني شد.
  
برگزيدگان بخش آموزشي
عليرضا اورعي مقطع دكتراي حرفه‌اي پزشكي
رودابه بهرام سلطاني مقطع دكتراي تخصصي داروسازي سنتي 
مرتضي غلامي نژاد مقطع دكتراي تخصصي علوم تشريحي 
زهرا فولادي فارغ التحصيل رشته پزشكي 
مهران نعمتي زاده مقطع دكتراي حرفه اي پزشكي 
ليلا ولي پور مقطع كارشناسي رشته هوشبري 
مليكا عرب بافراني دانشجوي همزمان رشته پزشكي 
برگزيدگان بخش پژوهشي 
دكتر منصور پور ابراهيم فارغ التحصيل مقطع دكتراي تخصصي بيوتكنولوژي پزشكي 
حسين سنجري مقدم دانشجوي همزمان رشته پزشكي  
سيد محمد موسوي مقطع كارشناسي ارشد علوم تغذيه 
دكتر بهرام مهاجر فارغ التحصيل رشته پزشكي 
عليرضا ميلاجردي مقطع دكتراي تخصصي علوم تغذيه 
برگزيدگان بخش فرهنگي 
پرستو حسيني مقطع دكتراي تخصصي ويروس شناسي پزشكي (بخش قرآن و عترت و نماز)
فاطمه قائمي پناهيان مقطع دكتراي حرفه اي دندانپزشكي (بخش قرآن و عترت و نماز)
علي ابدالي مقطع كارشناسي پرستاري (بخش هنري و ادبي) 
علي بهاري مقطع كارشناسي پرستاري (بخش هنري و ادبي) 
الهام كفايتي مقطع كارشناسي علوم آزمايشگاهي (بخش هنري و ادبي)
برگزيدگان بخش اجتماعي 
انجمن علمي دانشجويان پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران ' دبير طاها بيات' (برگزيده بخش فعاليت هاي داوطلبانه و عام المنفعه) 
كامران ايراندوست مقطع كارشناسي مديريت خدمات بهداشتي درماني (برگزيده بخش فعاليت هاي داوطلبانه و عام المنفعه) 
محمد معين افشاري فارغ التحصيل مقطع كارشناسي مديريت خدمات بهداشتي درماني (برگزيده بخش فعال حوزه اجتماعي فرهنگي)
علي پروهان فارغ التحصيل مقطع كارشناسي پرستاري (برگزيده بخش فعال حوزه اجتماعي فرهنگي)
امير حسين علامي فارغ التحصيل مقطع كارشناسي علوم آزمايشگاهي (برگزيده بخش فعال حوزه اجتماعي فرهنگي)
برگزيدگان بخش ورزشي 
روژين داريوش همداني مقطع دكتراي حرفه اي پزشكي
يگانه سعيدي راد مقطع كارشناسي پرستاري 
سهيل حيدرزاده مقطع دستياري گوش و حلق و بيني و جراحي سر و گردن
محمد رضا فتاحي فارغ التحصيل رشته پزشكي
برگزيده بخش دانشجوي جامع بين الملل  
فضل الله خان مقطع دكتراي تخصصي پژوهش محور (علوم دارويي) 
برگزيده بخش دانشجويي نمونه و جامع 
فرزانه رحماني مقطع دكتراي حرفه اي پزشكي 

خبرنگار: الهام علي
عكاس: جمشيد ربيعي




  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 192782
کلمات کلیدی
محبوبه مافی نژاد
تهیه کننده:

محبوبه مافی نژاد

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه