اطلاعیه دوره های توانمند سازی آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی

اطلاعيه مربوط به دوره هاي توانمند سازي آموزش پزشكي ويژه اعضاي هيات علمي

با توجه به مصوبه شوراي دانشگاه در خصوص تاكيد مجدد بر ضرورت گذراندن دوره هاي توان مندسازي آموزشي به عنوان شرط تبديل وضعيت و ارتقاء اعضاي محترم هيات علمي، برنامه هاي واحد توان مندسازي مدرسين مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي به شرح زير اعلام مي گردد:

۱-دوره مهارت هاي آموزش پزشكي پايه

توصيف دوره:

هدف اين دوره آشنايي اوليه شركت­كنندگان،با پايه اي ترين عناصر فعاليت يك عضو هيات علمي به عنوان يك معلم دانشگاه مي­باشد كه به صورت دو كارگاه محوري و انتخابي برگزار مي گردد.مشمولين اين دوره كليه اعضاي هيأت علمي كه بعد از اسفند ماه 88 به عضويت هيات علمي دانشگاه درآمده اند و در مرتبه استادياري هستندمي باشند. اين دوره از ابتداي سال۹۳جايگزين دوره كوتاه مدت آموزش پزشكي (دوره فلوشيپ آموزش پزشكي)‌ شده است.

شرايط شركت كنندگان:

كليه اعضاي هيأت علمي كه بعد از اسفند ماه ۸۸ به عضويت هيات علمي دانشگاه درآمده­اند و در مرتبه استادياري هستند.

شرايط دريافت گواهي دوره:

شركت در تمام كارگاه­ها، حضور فعال و مشاركت در بحث ها و كار گروهي و تمرينات و نهايتا ارائه تكاليف جهت دريافت گواهي الزامي مي باشد.

آن گروه از اعضاي هيات علمي كه در كارگاه­هاي دوره كوتاه مدت آموزش پزشكي شركت كرده ولي پروپوزال خود را ارايه نكرده­اند، مي­توانند كماكان با ارايه پروپوزال و پس از طي روند بررسي و تصويب در شوراي طرح­هاي توسعه آموزش دانشگاه، گواهي دوره را دريافت كنند. مشاركت حداكثر دو نفر از اعضاي هيأت علمي از ميان مجريان يك طرح توسعه­اي يا پژوهشي آموزشي پذيرفته مي­شود.

اين گروه از اعضاي هيات علمي در صورت تمايل مي­توانند به جاي ارايه پروپوزال، تكاليف دوره مهارت­هاي آموزشي پايه يك (كه در حال حاضر جايگزين دوره كوتاه مدت آموزش پزشكي شده است)‌ را انجام و پس از بررسي و تاييد تكاليف توسط مدرسان كارگاه­ها (بدون نياز به شركت در كارگاه­هاي پيگيري) گواهي دوره را دريافت كنند. براي مشاهده تكاليفاينجا كليك كنيد.

۲- دوره تدبير

توصيف دوره:

اين دوره شامل مجموعه اي از كارگاه­هاي به هم پيوسته در مورد موضوعات اصلي آموزش پزشكي نظير اصول ياددهي–يادگيري، روش­هاي آموزشي، روش­هاي ارزيابي فراگيران، برنامه­ريزي آموزشي و ارزشيابي دوره­هاي آموزشي و در نهايت ليدرشيپ آموزشي است كه تلاش مي كند تا به صورت مقدماتي مباحث كلي مربوط به هر يك از اين موضوعات را به شيوه­اي تعاملي و مناسب براي اعضاي هيات علمي ارايه دهد. اين دوره به صورت۶روز مداوم يا متناوب برگزار مي­شود.

شرايط شركت كنندگان:

- كليه اعضاي هيأت علمي دانشگاه كه قبل از اسفندماه ۸۸ به عضويت هيات علمي دانشگاه درآمده اند.

-
اعضاي هيات علمي كه در گذشته گواهي دوره كوتاه مدت آموزش پزشكي را دريافت كرده­اند تا زمان تصويب نحوه تداوم برنامه توان مندسازي در شوراي دانشگاه (موضوع بند۲مصوبه شوراي دانشگاه)‌ نياز به اخذ مجدد گواهي دوره تدبير ندارند.

شرايط دريافت گواهي دوره:

حضور فعال در تمامي جلسات دوره جهت دريافت گواهي الزامي مي­باشد.

شايان ذكر است دارندگان مدارك يا گواهي معتبر آموزش پزشكي از مراكز آموزش پزشكي داخلي يا خارجي، در صورت ارايه مدارك مرتبط و تصويب شوراي آموزشي دانشگاه نيازي به گذراندن دوره هاي آموزشي فوق ندارند.

جهت مشاهده تقويم واحد توانمند سازي مدرسين در نيمه اول 1395 اينجا كليك كنيد.

شماره تماس: ۸۸۹۵۵۷۱۲ - ۸۸۹۵۵۸۴۶ داخلي ۴۰۴،۴۰۱، ۴۰۸)