اعلام زمان برگزاری کارگاه ایده نوآورانه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، کارگاه «چگونه یک ایده نوآورانه آموزشی داشته باشیم؟» در روز چهارشنبه مورخ بیست و چهارم آذر ماه از ساعت 15 تا 17:30 برگزار خواهد شد.

این وبینار ویژه دانشجویان رشته/ مقاطع مختلف تحصیلی است و توسط دکتر مریم کرباسی مطلق، دکتر فاطمه ابراهیم پور و دکتر مهلا رسولی تدریس می شود.

هزینه ثبت نام برای دانشجویان سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور 50 هزار تومان و برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران رایگان است. تاییدیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران از طریق ارسال تصویر کارت دانشجویی خود به ایمیل  Stu.engagement.tums@gmail.com حاصل خواهد شد.

شرکت کنندگان می توانند پس از برگزاری کارگاه و تکمیل و ارسال فرم مشاوره به ایمیل Stu.engagement.tums@gmail.com وقت مشاوره خود را به مدت 30 دقیقه به ثبت برسانند.