اعلام زمان دومین لایو اینستاگرامی «دایره المعارف فارغ التحصیلی»

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، این واحد اقدام به پخش سلسله لایوهای اینستاگرامی با عنوان «دایره المعارف فارغ التحصیلی» کرده است. هدف از برگزاری این نشست های مجازی، آشناسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم پزشکی با کسب صلاحیت های حرفه ای یا مهارت های نرم مورد نیاز در دوران دانشجویی به منظور هموارسازی مسیر پیشرو و پیشگیری از سردرگمی پس از فراغت از تحصیل است.
علاقمندان می توانند این نشست های مجازی را در روزهای دوشنبه هر هفته، ساعت ۱۹ به مدت ۳۰ دقیقه، در پیج اینستاگرام واحد "stu.edu.tums" مشاهده نمایند.
دومین جلسه لایو با حضور دکتر محمد بختیاری، پزشک عمومی و فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با موضوع «چالش ها و فرصت های فارغ التحصیلی، سربازی و طرح» در روز دوشنبه، مورخ دوم اسفند ماه، ساعت ۱۹:۰۰ تا ۱۹:۳۰ در پیج اینستاگرام واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان stu.edu.tums قابل مشاهده خواهد بود.
کانال تلگرام واحد به منظور کسب اطلاعات بیشتر Stedents_EDC_TUMS @ می باشد.