اعلام زمان وبینارهای مهارت های نرم برای دانشجویان

واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای نیل به اهداف واحد از جمله ارتقاء سطح دانش و عملکرد، توانمند ساختن دانشجویان و ایجاد فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادهای آنان سلسله وبینارهای مهارت های نرم را برگزار می نماید. کلیه دانشجویان رشته/ مقاطع مختلف علوم پزشکی با ثبت نام از طریق لینک http://B2n.ir/softskills  و شرکت فعالانه در مدت زمان هر یک از جلسات آموزشی، گواهی معتبر از مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه دریافت می کنند. علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88955846 داخلی 309 تماس حاصل نمایند.

وبینارهای مهارت های نرم برای دانشجویان به همت «کارگروه توانمندسازی» کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار می شود و شامل مباحث زیر است:

روز

20:00- 18:00

شخصیت­ شناسی، رفتارشناسی و توسعه فردی (2) با توجه به آموزه­ های طب سنتی ایرانی

دکتر مهرداد کریمی

توضیح اینکه ظرفیت پذیرش در این کارگاه ها محدود بوده و به محض تکمیل ظرفیت، درگاه ثبت نام بسته خواهد شد.