افتتاحیه هفتمین دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا)

هفتمين دوره دانا با هدف آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران با مباحث آموزش پزشكي شروع شد. اين دوره با حضور معاون آموزشي دانشگاه، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مدير واحد امور فراگيران در روز دوشنبه مورخ بيستم آبان ماه افتتاح شد. در مراسم افتتاحيه، دكتر سهراب پور ضمن خوشامدگويي به دانشجويان، بر ضرورت مشاركت و نقش آنها در فعاليت هاي توسعه آموزش تاكيد كردند. سپس دكتر جهانشير به معرفي دوره دانا و اهميت توانمندسازي دانشجويان در حوزه آموزش پزشكي پرداختند. در ادامه دكتر مافي نژاد ضمن معرفي اهداف اين دوره، به معرفي تيم اجرايي پرداخته و از مشاركت آنان در برگزاري دوره تقدير كردند. به منظور تعامل هر چه بيشتر افراد با يكديگر و انجام كارهاي عملي در طول دوره، دانشجويان به گروه هاي كوچك 6 نفره تقسيم شدند.

در بخش دوم كارگاه، دكتر جهانشير در خصوص آشنايي با آموزش پزشكي توضيحاتي ارائه كردند. در پايان نيز به منظور ارتقاي هر چه بيشتر اين برنامه در سال هاي آتي، فرم ارزشيابي در اختيار دانشجويان قرار گرفت. اين دوره تا اواخر آذر ماه ادامه خواهد داشت.

گالري تصاوير