18 مهر 1403 چهارشنبه

بازدید از دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت

به گزارش واحد برنامه ريزي آموزشي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، پيرو سلسله بازديدهاي انجام شده از دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها و در راستاي اجراي بند چهارم «برنامه جامع ارتقاي عملكرد دفاتر توسعه آموزش دانشكده­ ها و بيمارستان­ هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران»، دكتر ميرزازاده مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه روز سه شنبه هفدهم مرداد ماه، ضمن حضور در دانشكده بهداشت، از دفتر توسعه آموزش اين دانشكده بازديد نمود و از نزديك در جريان روند پيشرفت برنامه هاي اين دفتر و نيازها و چالش­ هاي موجود قرار گرفت.

در ابتداي اين بازديد كه با حضور دكتر اكبري ساري رييس دانشكده، دكتر شكيبازاده معاون آموزشي و دكتر جعفري پويان مدير دفتر توسعه آموزش دانشكده، انجام شد، دكتر اكبري ساري ضمن خوشامدگويي به مدير مركز مطالعات و تقدير و تشكر از زحمات حوزه معاونت آموزشي اين دانشكده، به برخي مشكلات موجود در اين حوزه از جمله كمبود نيروي انساني اشاره نمود. دكتر شكيبازاده نيز ضمن تشكر و توصيف وضعيت موجود، حجم زياد كارهاي اجرايي را به عنوان معضلي عمده در مسير فعاليت ها در عرصه توسعه آموزش، دانست و در خصوص تلاش هاي صورت پذيرفته براي غلبه بر اين چالش اساسي، توضيحاتي ارايه نمود.

در ادامه دكتر ميرزازاده ضمن تأييد وجود اين واقعيت در سطح دانشگاه و دانشكده هاي تابعه، فلسفه ايجاد دفاتر توسعه آموزش را در همين ارتباط دانست و افزود: هدف از شكل گيري دفاتر توسعه آموزش اضافه كردن نيروهاي كمكي به مديريت دانشكده ها بوده است كه ضمن نداشتن دغدغه هاي اجرايي، به امور توسعه اي بپردازند.

سپس دكتر جعفري پويان گزارشي از روند پيشرفت برنامه­ هاي دفتر با توجه به حوزه­ هاي هشت­ گانه فعاليت­ دفاتر توسعه آموزش، ارايه و در خصوص هر يك از موارد، بحث و تبادل نظر صورت پذيرفت. مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه نيز ضمن تجزيه و تحليل هر يك از موارد مطرح شده، در خصوص راهكارهاي ممكن براي غلبه بر چالش ­ها، به بيان توضيحاتي پرداخت.

وضعيت فضاي فيزيكي، امكانات و تجهيزات و نيروي انساني اين دفتر نيز از جمله مواردي بودند كه مورد بازديد و بررسي مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه قرار گرفت و موارد داراي اولويت براي شكل­ گيري بسته حمايتي ويژه اين دفتر، تعيين گرديد.

گالري تصاوير