برنامه های هفته آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد

جزئیات برنامه زمانبندی کنگره هفته آموزش دانشگاه از تاریخ 31 اردیبهشت تا 4 خرداد 1401 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، جزئیات برنامه های این کنگره به میزبانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه از تاریخ 31 اردیبهشت تا 4 خرداد 1401 ویژه اعضای هیات علمی، دانشجویان و سایر علاقه مندان اعلام شد.

با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، مجموعه برنامه ­های هفته آموزش به صورت هیبرید مجازی و حضوری (به صورت محدود) اجرا می شود که لینک شرکت در برنامه­ ها به صورت مجزا به علاقه مندان از طریق وب سایت کنگرهhttp://tritapp.net/tumseducationweek  و یا کانال روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش به آدرس edctums1@ اطلاع رسانی خواهد شد.

برای اطلاع از جزئیات برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه روی این برنامه کلیک کنید.