برگزاری «دوره مراقبت از حنجره-صدا، تقویت صدا و فن بیان برای معلمان و دانشگاهیان»

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی مدرسین: دوره "مراقبت از حنجره-صدا، تقویت صدا و فن بیان برای معلمان و دانشگاهیان" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه مطابق با برنامه ارائه شده برگزار می گردد. این دوره به صورت حضوری و در دو روز در تاریخ های 26 و 27 شهریورماه سال جاری از ساعت 8 تا 12 برگزار خواهد شد.

در طراحی این دوره سعی شده است از شیوه‌ای متفاوت برای ارائه نکات کاربردی و مطالب جدید در مورد مراقبت از حنجره-صدا، تقویت صدا و فن بیان استفاده و نکات نو و کمتر شنیده شده‌ای در این حوزه آموزش داده شود. در این جلسات علمی تیمی از متخصصان صدا (آسیب­ شناس صدا، گفتار و زبان) و آموزش پزشکی که از اعضای هیات علمی دانشگاه می باشند؛ صدای شرکت کنندگان را قبل و بعد از دوره ارزیابی خواهند کرد و نتایج تغییرات را به آنها گزارش خواهند داد.

این دوره دارای امتیاز توانمندسازی آموزشی است. ثبت نام از طریق سامانه توانا به آدرس tavana.tums.ac.ir می باشد (برای افرادی که اولین بار وارد سامانه توانا می شوند نام کاربری و کلمه عبور کدملی است).

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می­ توانید با  شماره تلفن ۸۸۹۵۵۸۴۶ - 88955016 داخلی 312 تماس حاصل فرمایید.