18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی

به گزارش گروه آموزش پزشكي، آزمون ورودي متقاضيان دوره كارشناسي ارشد مجازي آموزش پزشكي در تاريخ بيست و هشتم تير ماه در مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.

بر طبق برنامه از پيش تعيين شده، محل استقرار داوطلبان و اساتيد به ترتيب در سالن شوراي طبقه پنجم و سالن شوراي طبقه چهارم و ايستگاه هاي آزمون نيز در طبقات اول و دوم چيده شده بود. كارشناسان نيز در طبقات حضور داشتند.

پس از استقرار سي و دو نفر شركت كننده از بين سي و شش نفر متقاضي اين دوره، دريافت موبايل ها و توزيع برگه راهنماي آزمون، دكتر ميرزازاده مدير گروه آموزش پزشكي در خصوص نحوه برگزاري آزمون توضيحاتي ارائه كردند. سپس ترتيب ورود متقاضيان به ايستگاه ها بر طبق قرعه كشي مشخص شد.

داوطلبان به ترتيب وارد ايستگاه ها شده، با صداي زنگ از يك ايستگاه خارج و وارد ايستگاه بعدي مي شدند و پس از چرخش در هر پنج ايستگاه فرم ارزيابي آزمون را تكميل كرده، موبايل خود را تحويل گرفته، و از ساختمان خارج مي شدند.

عناوين پنج ايستگاه تعيين شده با حضور نه استاد ارزياب به شرح ذيل بوده و مدت زمان توقف داوطلب در هر ايستگاه پنج دقيقه بود.

ايستگاه شماره يك: بررسي دانش تخصصي (دو استاد)

ايستگاه شماره دو: بررسي علايق و نگرش ها (دو استاد)

ايستگاه شماره سه: بررسي مهارت هايIT (يك استاد)

ايستگاه شماره چهار: ارزيابي مهارت زبان انگليسي(دو استاد)

ايستگاه شماره پنج: بررسي رزومه (دو استاد)

آزمون در مدت زمان سه و نيم ساعت به پايان رسيد.

گالري عكس