برگزاری اولین جلسه هم اندیشی "طراحی و توسعه قابلیت های آموزشی سامانه سایبرکلینیک"

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، اولین جلسه هم­ اندیشی "طراحی و توسعه قابلیت­های آموزشی سامانه سایبرکلینیک" در روز یکشنبه مورخ هفدهم بهمن ماه از ساعت 14 تا 16 به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد. در این جلسه جمعی از اساتید محترم گروه ­های بالینی طب اورژانس، داخلی، جراحی، اطفال و زنان، اعضای تیم فنی شرکت تریت­اپ و نیز تیم تخصصی آموزش پزشکی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه حضور داشتند.
در ابتدا دکتر محبوبه مافی­ نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، پس از عرض خیرمقدم به اساتید و حاضرین جلسه، به بیان اهداف جلسه پرداخت. در ادامه  دکتر مریم کرباسی با ارائه سوالات مرتبط با اهداف، از حاضرین درخواست کرد تا نظرات خود را بیان کنند. در این رابطه نکاتی مربوط به تدوین و توسعه سناریو استاندارد بالینی و ویژگی­ های سامانه مدنظر مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این نشست به صورت تعاملی و با بحث و گفتگو با حاضرین در جلسه برگزار شد.