برگزاری اولین جلسه کارگاه آموزشی بیمار استاندارد

به گزارش مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی، اولین جلسه کارگاه آموزشی بیمار استاندارد در روز سه شنبه مورخ نهم خردادماه از ساعت 9 تا 12 به صورت حضوری در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.
این کارگاه با حضور دکتر ماندانا شیرازی مدیر واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی، دکتر مریم کرباسی و دکتر سنور بایزیدی از اعضای هیات علمی واحد توسعه و حضور 15 نفر از بیمارنمایان فعال در این حوزه برگزار شد.
در ابتدا دکتر شیرازی ضمن خوشامدگویی و معرفی، شرح فعالیت ­های واحد را بیان کرد در ادامه شرکت کنندگان سابقه خود از فعالیت با واحد را ارائه دادند.
سپس دکتر شیرازی به توضیح در مورد کاربردهای sp در حوزه آموزش پزشکی و دکتر کرباسی با ارائه اسلایدهای آموزشی به اهمیت نقش بیمارنمایان و بیمار استاندارد در برگزاری آزمون ها و آموزش علوم پزشکی پرداختند.
این جلسه با بحث و تبادل نظر شرکت کنندگان با اساتید در زمینه برنامه ­های برگزار شده، نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکارهای بهتر جهت انجام این آزمون­ها خاتمه یافت.