برگزاری اولین روز از چهاردهمین دوره مهارت های آموزشی پایه

به گزارش روابط  عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توان مند سازي: اولين روز از چهاردهمين دوره مهارت­ هاي آموزشي پايه ويژه اعضاي هيات علمي علوم پايه و باليني روز يكشنبه ۲ تيرماه از ساعت ۸:۰۰ الي ۱۵:۳۰ در سالن G6 سازمان مركزي برگزار شد.

برنامه اين دوره شامل مجموعه­ اي از كارگاه ­هاي محوري (درحيطه­ هاي كليات، مباني، روش­ هاي آموزشي و ارزيابي) و

كارگاه ­هاي انتخابي (موضوعات اختصاصي آموزش پزشكي در دو حوزه روش­ هاي آموزشي و ارزيابي فراگيران)
 مي باشد. كارگاه هاي محوري دو روز در تاريخ­ هاي ۲ و ۳ تيرماه برگزار مي­ گردد و كارگاه­ هاي انتخابي نيز در روزهاي يكشنبه و دوشنبه هر هفته تا تاريخ ۳۰ تيرماه برگزار خواهد شد كه شركت كنندگان بايد از بين عناوين ارائه شده در ۸ كارگاه حضور داشته باشند. در اين دوره ۴۳ نفر از اعضاي هيات علمي گروه علوم پايه و باليني حضور داشتند.

در ابتدا پس از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، دكتر مريم عليزاده، مدير واحد توانمندسازي مدرسين ضمن خوش آمدگويي به اعضاي هيات علمي، به معرفي دوره پرداختند. مدرسين در روز  اول كارگاه به ترتيب ارائه برنامه: دكتر ريتا مجتهدزاده با موضوع "طراحي آموزشي"، دكتر محمد شريعتي با موضوع "مهارت هاي سخنراني"، دكتر مريم عليزاده موضوع " اصول مباني ياددهي- يادگيري"، و دكتر عظيم ميرزازاده در مبحث"آموزش باليني"  مي باشند.