18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری اولین روز از یازدهمین دوره مهارت های آموزشی پایه

به گزارش روابط  عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توان مند سازي: اولين روز از يازدهمين دوره مهارت­ هاي آموزشي پايه ويژه اعضاي هيات علمي علوم پايه و باليني روز شنبه ۱ ارديبهشتماه از ساعت ۷:۳۰ الي ۱۷:۳۰ در سالن G6 سازمان مركزي برگزار شد.

برنامه اين دوره شامل مجموعه­ اي از كارگاه ­هاي محوري (درحيطه­ هاي كليات، مباني، روش­ هاي آموزشي و ارزيابي) و كارگاه­هاي انتخابي (موضوعات اختصاصي آموزش پزشكي در دو حوزه روش­ هاي آموزشي و ارزيابي فراگيران) مي باشد. كارگاه هاي محوري دو روز در تاريخ­ هاي ۱ و ۲ ارديبهشت ماه برگزار مي­ گردد و كارگاه­ هاي انتخابي نيز در روزهاي شنبه،يكشنبه و دوشنبه هر هفته تا تاريخ ۲۴ ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد كه شركت كنندگان بايد از بين عناوين ارائه شده در ۸ كارگاه حضور داشته باشند. در اين دوره 36 نفر از اعضاي هيات علمي گروه علوم پايه و باليني حضور داشتند.

مدرسين در روز اول كارگاه به ترتيب ارائه برنامه: دكتر ريتا مجتهدزاده با موضوع "طراحي آموزشي"، دكتر محمد شريعتي با موضوع"مهارت هاي سخنراني" و دكتر عظيم ميرزازاده در دو مبحث با موضوعات "اصول و مباني ياددهي - يادگيري" و مبحث"آموزش باليني"مي باشند.