18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری اولین روز کارگاه آموزشی" اصول تعهدحرفه ای"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي واحد توان مند سازي: كارگاه آموزشي "كليات تعهد حرفه اي" با هدف توانمندسازي اعضاي هيات علمي باليني در زمينه تعهدحرفه ­اي در روز چهارشنبه ۱۹ ماه از ساعت ارديبهشت ۸:۰۰ تا ۱۲:۳۰ با حضور ۲۰ نفر از اعضاي هيات علمي باليني در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دبيركارگاه خانم دكتر پيرجاني ضمن خوشامد­گويي به بيان اهداف برنامه پرداختند، سپس دكتر اميني مبحث "مفهوم تعهد حرفه­ اي" را مطرح كردند. در ادامه اين كارگاه مباحث به ترتيب ارائه توسط اساتيد: مبحث "تعالي" دكترفريبا اصغري" عدالت" دكتر فاطمه عليپور، " نوع دوستي و وظيفه شناسي" دكتر سعيد رضا مهرپور ارائه گرديد. ارائه مباحث به صورت تعاملي و با مشاركت شركت كنندگان بود. روز دوم اين كارگاه در تاريخ ۲۰ ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد.