برگزاری اولین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش در سال ۱۴۰۲

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، اولین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در روز شنبه مورخ شانزدهم اردیبهشت ماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ به صورت حضوری برگزار شد.
دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، به مرور نحوه برگزاری و داوری پنجمین جشنواره کشوری ایده نوآورانه دانشجویی پرداخت و از استقبال بی سابقه دانشجویان با ارسال ۳۵۳ ایده به دبیرخانه جشنواره و برگزیده شدن ۶ ایده، که ۲ ایده آن از دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده؛ خبر داد. سپس زهرا ایران پور مبارکه، دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه، برنامه های سال ۱۴۰۲ کمیته دانشجویی را به اشتراک گذاشت؛ در خصوص نحوه پیاده سازی آن توضیح داد و از اعضای کمیته برای پیشبرد اهداف، دعوت به همکاری کرد. در ادامه محمد صادق عادل مهربان، از اعضای کمیته دانشجویی با مرور کارگاه های مهارت های نرم برای دانشجویان از برگزاری کارگاهی با حضور دکتر ابوالفضل صلواتی زاده در ماه جاری خبر داد. همچنین گزارشی در خصوص برگزاری سومین جشنواره کارگروه برتر دانشجویی توسعه آموزش با حضور دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه و دکتر محبوبه مافی نژاد ارائه شد. ارائه مقاله ای با عنوان Use of Serious Game to Teach Infectious Disease Management in Medical School: Effectiveness and Transfer to a Clinical Examination در قالب ژورنال کلاب توسط فائزه وحیدنیا، از اعضای همکار کمیته دانشجویی پایان بخش اولین نشست این کمیته در سال جاری بود.

Enter your desired term to search
Theme settings