برگزاری بیست و سومین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد فراگيران مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، بيست و سومين جلسه هم انديشي كميته دانشجويي توسعه آموزش در روز سه شنبه مورخ بيست و هشتم بهمن ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۳۰ با حضور اعضاي كميته به صورت وبيناري و در بستر اسكاي روم برگزار شد.
در ابتدا دكتر محبوبه مافي نژاد «مدير واحد توانمندسازي و مشاركت آموزشي دانشجويان»، ضمن معارفه عضو جديد اين واحد، دكتر مريم كرباسي مطلق «كارشناس پژوهشي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه» و حوزه فعاليت وي در كميته دانشجويي، از حضور ارزشمند ايشان ابراز خرسندي نمود.
دكتر مافي نژاد در ادامه، پيش نويس «شيوه نامه انگيزش دانشجويان جهت مشاركت در فعاليت هاي توسعه آموزش دانشگاه» را به بحث و نظرسنجي گذاشت. پيشنهادهاي حاضرين در جلسه به منظور تكميل و بروز رساني مفاد شيوه نامه دريافت شد.