برگزاری جلسه شورای مدیران مرکز مطالعات دانشگاه/مراسم تودیع و معارفه مدیران واحدهای "توانمندسازی آموزشی اعضای هیات علمی" و "توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان" در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، این جلسه با حضور مدیر مرکز و مدیران واحدهای مرکز مورخ ۱۲ تیرماه سالجاری در سالن شورای مرکز برگزار شد.
در ابتدا دکتر مافی نژاد از زحمات دکتر مریم علیزاده مدیر واحد توانمندسازی آموزشی اعضای هیات علمی و دکتر مریم کرباسی معاون واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان تشکر کرد.
در ادامه مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش با اهدای لوح سپاس از دکتر مریم علیزاده و دکتر کرباسی قدردانی و ابلاغ دکتر نسترن مقبولی و دکتر قربانگل اصحابی نیز اهدا کرد.
در ادامه بعد از مراسم تودیع و معارفه  جلسه شورای مدیران مرکز با ارائه گزارش جزعی از گام های پیشرفت پروژه های توسعه آموزش کلان معاونت آموزشی و گام های انجام شده توسط دکتر مریم نسیمی، دکتر سپند ریاضی و دکتر محبوبه مافی نژاد به پایان رسید.