برگزاری دوره تابش (توانمندسازی ایده برتر شو)

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین دوره مدرسه جامع کشوری برای توانمندسازی دانشجویان در جشنواره‌ ایده های نوآورانه آموزشی: تابش (توانمندسازی ایده برتر شو) در مهر ماه سال جاری برگزار می شود. کلیه جلسات این دوره، توسط جمعی از استادان و دانشجویان توانمند دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی سراسر کشور و به صورت وبینار آنلاین تدریس خواهد شد. آخرین مهلت ثبت نام در این دوره 31 شهریور ماه و هزینه شرکت در آن برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران رایگان و برای دانشجویان سایر دانشگاه ها 300 هزار تومان است.

توضیح اینکه، برای دانشجویانی که در 80 درصد وبینارهای دوره شرکت نمایند گواهی معتبر از مرکز مطالعات دانشگاه صادر خواهد شد. علاقمندان می توانند به منظور ثبت نام در این دوره به آیدی education_2000@ در تلگرام پیام دهند.

شیوه نامه دانشگاهی و شیوه نامه کشوری برای مطالعه جزئیات دوره و شماره های 88955846 و 88955016 با داخلی 309 به منظور پاسخ گویی به سوالات در دسترس قرار دارد.

Enter your desired term to search
Theme settings