برگزاری دومین جلسه هم اندیشی "طراحی و توسعه قابلیت های آموزشی سامانه سایبرکلینیک"

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دومین جلسه هم ­اندیشی "طراحی و توسعه قابلیت­ های آموزشی سامانه سایبرکلینیک" در روز سه شنبه مورخ نوزدهم بهمن ماه از ساعت 13 تا 15 به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد. در این جلسه جمعی از اساتید صاحب نظر و اعضای تیم فنی شرکت تریت­اپ و نیز تیم تخصصی آموزش پزشکی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه حضور داشتند.
در ابتدا دکتر محبوبه مافی­ نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه پس از عرض خیرمقدم به اساتید و حاضرین جلسه، به بیان اهداف جلسه و سوالات پیرامون کلیات ارتقاء قابلیت های مربوط به شبیه ساز سایبر کلینیک پرداخت. در ادامه، مهندس حمید رضا سیمین­ پور یک کیس در سامانه سایبرکلینیک به همراه امکانات سامانه ارائه کردند. سپس دکتر مریم کرباسی با ارائه سوالات مرتبط با اهداف، از حاضرین درخواست کرد تا نظرات خود را بیان کنند. در این رابطه نکاتی مربوط به تدوین سناریو استاندارد بالینی و ویژگی­ های سامانه مدنظر مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این نشست به صورت تعاملی و با بحث و گفتگو با حاضرین  در جلسه برگزار شد و در پایان نیز جمع­ بندی از نکات ارائه شده در طول بحث ارائه شد.