برگزاری دومین جلسه کارگاه آموزشی بیمار استاندارد

به گزارش واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی، دومین جلسه از کارگاه آموزشی بیمار استاندارد در روز یکشنبه مورخ یازدهم تیرماه از ساعت 10 تا 13 به صورت حضوری در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر ماندانا شیرازی مدیر واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی، دکتر مریم کرباسی و دکتر سنور بایزیدی از اعضای هیئت علمی واحد توسعه و حضور 15 نفر از بیمارنمایان فعال در این حوزه برگزار گردید.

در این جلسه به برگزاری آزمون پیرامون مباحث جلسه قبلی ارائه شده پرداخته شد و شرکت کنندگان به صورت عملی به ایفای نقش بیمارنما پرداخته و از سوی اساتید و ارزیابان گروه آموزش پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

به بیمارنمایانی که از عهده ایفای نقش خود به خوبی برآیند گواهی شرکت در دوره اعطاء می­ گردد، و می توانند در برگزاری آزمون­های صلاحیت بالینی، آسکی و ATLS به عنوان بیمار استاندارد شده با واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی همکاری داشته باشند.