برگزاری دومین جلسه کلینیک مشاوره آموزشی دوره های فلوشیپ ادغام در آموزش پزشکی و دانشوری آمورش پزشکی

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمند سازی مدرسین؛ دومین جلسه از جلسات کلینیک مشاوره آموزشی دوره های فلوشیپ ادغام در آموزش پزشکی و دانشوری آموزش پزشکی در تاریخ 18 تیرماه از ساعت 11:30 تا 13 در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار گردید.

ابتدای جلسه با توضیحات دکتر مافی­ نژاد در رابطه با فرایندهای دانش پژوهی آغاز شد و جلسه با صحبت ­های دکتر نسیمی و توضیحات مدرسان در خصوص روند دریافت و داوری طرح­ های توسعه ­ای و همین طور روند اخذ مشاوره علمی ادامه یافت.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان درخصوص مشکلاتی که در طراحی طرح های دانش پژوهی با آن مواجه بودند پاسخ داده شد و در نهایت جمع بندی مطالب ارائه شده، انجام شد.

شایان ذکر است جلسات بعدی این دوره طبق برنامه ارائه شده برگزار خواهد شد.

Enter your desired term to search
Theme settings