برگزاری دومین روز از برنامه دوره یادگار یادگیری برای گذار استادی

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دومین روز از برنامه دوره یادگار با هدف توانمندسازی اعضای هیات علمی برای ایفای نقش خود به عنوان یک معلم دانشگاه در بدو ورود مورخ 14 آذر ماه 1401 در سالن G6 از ساعت 8:30 تا 13:30 برگزار شد.

در ابتدا دکتر الهه محمدی عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، بازاندیشی بر نقش الگویی هیات علمی علوم پزشکی و سپس دکتر ماندانا شیرازی عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش ، آموزش پزشکی مبتنی بر شواهد را مورد بحث و بررسی قرار دادند .

در ادامه دکتر رقیه گندمکار ، عصو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش مبحث استفاده از نظریه های یادگیری در طراحی دوره را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

توضیح اینکه شرکت در این برنامه برای همه اعضای هیات‌علمی (علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه شورای دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی است.