برگزاری دومین روز وبینارهای تعاملی بخش عملکردی (ارزیابی فراگیر) به صورت همزمان از نوزدهمین دوره مهارت پایه(دوره یادگار)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی، دومین روز وبینارهای تعاملی بخش عملکردی (ارزیابی فراگیران) از نوزدهمین دوره مهارت پایه(دوره یادگار) به صورت همزمان در بستر نرم افزار اسکای روم روز دوشنبه 15 آذرماه از ساعت ۱۳ الی 15:15 برگزار شد.
مدرس کارگاه در این روز، دکتر رقیه گندم کار بود که به ترتیب مباحث" سوالات چند گزینه ای: اصول طراحی و معیارهای استاندارد سازی” و " ارزیابی در محل کار “را ارائه داد . این کارگاه به صورت تعاملی و با بحث و گفتگو با شرکت کنندگان برگزار شد.
 ادامه مباحث و اخرین روز کارگاه در این دوره با توجه به برنامه ارائه شده فردا برگزار می گردد.