برگزاری دومین روز کارگاه "تکنیک های سخنرانی و روش های ایجاد انگیزه یادگیری در کلاس درس"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي مدرسين:دومين روز از كارگاه سه روزه"تكنيك هاي سخنراني و روش هاي ايجاد انگيزه يادگيري در كلاس درس" در روز يكشنبه مورخ ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۷ با هدف ارائه اصول سخنراني تعاملي جهت ارتقاي عملكرد اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران از ساعت ۸ تا ۱۲در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا دكتر مريم عليزاده سخنراني مبحث "مروري بر تكنيك هاي تعاملي كردن سخنراني"  ارائه دادند و در ادامه نيز شركت كنندگان به انجام كارگروهي پرداختند. سپس تكنيك هاي تعاملي كردن سخنراني و بازخورد ارائه شد.
آخرين روز از كارگاه با عنوان روش هاي ايجاد انگيزه فردي در دانشجويان، بهداشت تارهاي صوتي روز يكشنبه ۲۷ آبان ماه برگزار خواهد شد.