18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری سومین روز دوره توانمندسازی دانشگاه برای یاددهی روزآمد(تدبیر)

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي واحد توان­مند سازي: سومين جلسه دوره تدبير ويژه اعضاي هيات علمي دانشگاه روز يكشنبه ۱۶ آبان ماه در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش از ساعت ۷:۳۰ تا۱۴:۰۰برگزار شد. در اين جلسه اعضاي هيات علمي شركت كننده در دو گروه علوم پايه و علوم باليني مشاركت داشتند.

مباحث اين كارگاه در گروه علوم پايه: "چگونه مي­توانيم آموزش در گروه كوچك را تسهيل كنيم" با ارائه دكتر عظيم ميرزازاده، "چگونه از روش كلاس درس وارونه در كلاس­هاي خود استفاده كنيم؟" با ارائه مريم عليزاده دانشجوي دكتراي آموزش پرشكي و در گروه علوم باليني، "آموزش در درمانگاه: عرصه منحصر به فرد براي آموزش دانشجويان" دكتر سيروس جعفري و "چطور مي­توانيم راند آموزشي موفقي برگزار كنيم؟" توسط دكتر عظيم ميرزازاده ارائه گرديد.
در انتها نيز مبحث "نظارت و بازخورد: دو راهكار كليدي در آموزش" براي هر دو گروه شركت كننده توسط دكتر علي­اكبر نجاتي صفا ارائه گرديد.

گالري عكس