برگزاری سومین وبینار بین المللی "Interprofessional Collaboration in the Covid-19 Era: Pros and Cons" در واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی
بهگزارش واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، سومین وبینار بینالمللی این واحد با عنوان Interprofessional Collaboration in the Covid-19 Era: Pros and Cons در روز دوشنبه مورخ پنج مهرماه از ساعت 15:45 تا 17:15 در بستر zoom برگزار شد.
در اینوبینار، پروفسور شیرازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر اجرایی وبینار، پروفسور پونزر دبیر علمی وبینار و استاد دانشگاه کارولینسکای سوئد و همچنین دکتر رنه بالنوس و خانم مالین هورنگن، اعضای هیات علمی بیمارستان سودر استکهلم سوئد به سخنرانی پرداختند.
دکتر مریم کرباسی، نیز بهعنوان هماهنگکننده و مدیر جلسه حضور داشتند؛ که پس از عرض خیرمقدم به سخنرانان و مهمانان برنامه، از دکتر پروفسور پونزر استاد دانشگاه کارولینسکا سوئد و دبیر علمی وبینار دعوت کرد تا وبینار را آغاز نماید.
درابتدا پروفسور شیرازی، مدیر واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با بیان تعاریفی از آموزش بین حرفه ای و همکاری بین حرفه ای به شرح مختصری از به کارگیری این مفهوم اساسی در ارتقا کیفیت ارائه مراقبت سلامت به صورت تیمی پرداختند. ایشان درادامه با ارائه ویدئوهای مرتبط با مفهوم "مدیریت تعارض" به عنوان یکی از توانمندی های اصلی همکاری بین حرفه ای، به نقاط قوت و ضعف همکاری بین حرفهای پیشوپس از دوران کرونا در ایران اشاره نمودند.
سپس دکتر رنه بالنوس و خانم مالین هورنگن از اعضای هیات علمی بیمارستان سودر واقع در استکهلم سوئد، ضمن اشاره به اهمیت کار بست همکاری بین حرفه ای در محیط بالینی، نکاتی را دررابطه با توانمدسازی اعضای هیات علمی در تربیت فراگیران حرفه های مختلف سلامت بیان نمودند و شرح مختصری از شرایط موجود از همکاری بین حرفه ای در بخش های بالینی بیمارستان سودر را ارائه نمودند.
سپس سخنرانان به سؤالات شرکتکنندگان پاسخ داده و درخصوص سؤالات به بحث و گفتگو پرداختند. در ادامه پروفسور پونزر مباحث جلسه را جمعبندی نمودند و با ثبت چندین عکس، این وبینار بین المللی به پایان رسید.
ارسال نظر