برگزاری ششمین جلسه از بیست و جهارمین دوره یادگار

در حال برگزاری بیست و چهارمین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی) ویژه اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، ششمین جلسه از بیست و چهارمین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی) ویژه اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه مورخ 26 اردیبهشت ماه سالجاری در سالن G6 ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدا دکتر مریم اعلاء، عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسه آموزش، تدوین نظام ارزیابی فراگیر را بیان کرد. سپس در ادامه دکتر محبوبه مافی نژاد،مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، سوالات تشریحی و ارزیابی کیفیت آن را مورد بحث قرار داد. وی در ادامه سوالات متداول آزمون های باز پاسخ را ارائه داد.
در ادامه سوالات چندگزینه ای: اصول طراحی و معیارهای استانداردسازی با مدرس دکتر رقیه گندم کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان دکتر مافی نژاد به صورت غیر حضوری با سامانه نوید طراحی سوالات شفاهی ساختارمند را بیان کرد.
توضیح اینکه این برنامه برای اعضای هیات علمی (علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی الزامی است.