برگزاری ششمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، ششمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز سه شنبه مورخ بیست و هفتم مهر ماه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰ به صورت وبیناری و در بستر 3B برگزار شد.
در ابتدا معارفه پریسا حیدری (دبیر) و سیما دهقانی (عضو ثانویه) از کارگروه دانشجویی توسعه آموزش دانشکده توانبخشی انجام شد.
سپس از هر کارگروه تخصصی زیر مجموعه کمیته دانشجویی یک نفر از اعضا به ارائه گزارش از روند انجام امور و بیان برنامه های آتی کارگروه پرداخت.
در ادامه دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در خصوص همایش کشوری آموزش پزشکی صحبت کرد.
برگزاری ژورنال کلاب آموزش پزشکی توسط اعضای کمیته دانشجویی دانشگاه، ساختار و جزئیات به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و برنامه ریزی در این خصوص به جلسه آتی موکول گشت.
در پایان دکتر مریم کرباسی مطلق، معاون واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، در خصوص برگزاری سومین وبینار بین المللی این واحد در آذر ماه خبر داد و به مشارکت دانشجویان در این حیطه تاکید کرد. وی همچنین وبینار اسفند ماه را یک وبینار دانشجویی با برنامه ریزی و حضور دانشجویان داخلی و خارجی معرفی کرد.