برگزاری ششمین جلسه کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه در سال جاری

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، ششمین جلسه کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر امیدخدا، دکتر خواجوی راد، دکتر قطبی، دکتر کردستانی مقدم، دکتر گلستانی، دکتر گندم­کار، دکتر مافی ­نژاد، دکتر میرزازاده، دکتر وطن­ آرا و حمید خانجانی در روز دوشنبه مورخ 8 آذر 1400 از ساعت 11 به مدت یک ساعت و نیم، به صورت مجازی در بستر تری بی برگزار شد.

در ابتدای برنامه دکتر گندم­کار، مدیر واحد ارزشیابی آموزشی مرکز مطالعات، در خصوص دستور جلسه که بررسی پیش­نویس اصلاح­شده دستورالعمل استفاده از نتایج ارزشیابی کیفیت عملکرد اعضای هیات علمی بود توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه دکتر کردستانی مقدم، معاون واحد ارزشیابی مرکز مطالعات، ضمن ارائه فایل مربوطه قسمت­ های مختلف آن را به طور مشروح توضیح داد.

سپس شرکت کنندگان در مورد محتوای دستورالعمل پیشنهادی و نکاتی که در اصلاح مجدد آن باید صورت گیرد نظرات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه جمع بندی از مطالب ارائه شده انجام و مقرر شد نظرات شرکت کنندگان در خصوص دستورالعمل پیشنهادی مد نظر قرار گرفته و پیش­نویس موجود مجدداً اصلاح شده و در یک جلسه دیگر مورد بازبینی قرار گیرد.