برگزاری ششمین روز از دوره "بیست و دومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)" ویژه اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش  دانشگاه: ششمین روز از دوره "بیست و دومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)" ویژه اعضای هیات‌علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران مورخ 12 تیر سال جاری از ساعت 8:30 تا 14 در سالن G6 ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این روز دکتر علی نوروزی، چگونه یک کلاس پرانرژی و فعال داشته باشیم تکنیک‌های جلب مشارکت فراگیر را ارائه داد.
در ادامه دکتر مریم علیزاده ، کلاس درس وارونه را مورد بحث قرار داد.
سپس دکتر  آیین محمدی، چگونه از قابلیت های آموزش مجازی در تدریس خود استفاده کنیم ؟؟ را ارائه کرد و به سوالات و ابهامات پاسخ داده شد.
در ادامه آموزش مهارت‌های عملی را دکتر غلامرضا حسن‌زاده ارائه کرد.
توضیح اینکه این برنامه برای اعضای هیات‌علمی (علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی الزامی است. لازم به ذکر است که دسترسی به مطالعه محتواهای مجازی دوره از ۱۷ خردادماه تا ۱۴ تیرماه فراهم شد و بخش حضوری این دوره از ۵ تا ۱۴ تیرماه در حال برگزاری می باشد.