برگزاری مجازی بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نواورانه آموزشی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، بيست و دومين همايش كشوري آموزش علوم پزشكي همزمان با چهاردهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري و سومين جشنواره دانشجويي ايده هاي نواورانه آموزشي به صورت كاملا مجازي در دانشگاه علوم پزشكي شيراز از 29 الي 31 ارديبهشت ماه 1400 برگزار مي شود.
اين همايش با همكاري صاحبنظران و متخصصان داخلي و خارجي با محور " تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي: ماموريت گرايي و تمايز رسالت آكادميك در دانشگاه هاي علوم پزشكي" است كه بستر مناسب تري را براي اساتيد، دانشجويان و كارشناسان و دست اندركاران امر آموزش جهت آشنايي با تازه هاي علم آموزش پزشكي و تبادل اطلاعات  و تجربيات  براي ارتقاي كيفي آموزش علوم پزشكي فراهم خواهد كرد.
براي كسب اطلاعات بيشتر لطفا به سايت همايش به نشاني ichpe.org مراجعه كنيد.