برگزاری نخستین سمینار سراسری دانش پژوهی آموزشی در آیینه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نخستين سمينار سراسري  دانش پژوهي آموزشي در آيينه ارتقاي اعضاي هيات علمي دانشگاه­ هاي علوم پزشكي مورخ ۲۵ تيرماه سالجاري از ساعت ۸:۳۰ الي ۱۳ در تالار ابن سينا برگزار مي شود.

اين برنامه به صورت متمركز در تالار ابن سينا دانشكده پزشكي واقع در بلوار كشاورز خيابان پورسينا انجام خواهد شد و امكان استفاده از برنامه از طريق لينك اعلام شده مقدور نمي باشد .

اين سمينار با محوريت مباني و مفاهيم پايه دانش پژوهي آموزشي، ارزيابي دانش پژوهي آموزشي، راهكارهاي ترويج دانش پژوهي آموزشي، دانش پژوهي آموزشي در آيين نامه ارتقا توسط مركز مطالعات و توسعه آموزش وزارت با همكاري مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار خواهد شد.

شايان ذكر است شركت كنندگان در اين سمينار متناسب با ساعات حضور امتياز توانمندسازي آموزشي تعلق خواهد گرفت.

علاقه مندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر با مركز مطالعات و توسعه آموزش با شماره ۸۸۹۵۵۷۱۲ – ۸۸۹۵۵۸۴۶ داخلي ۵۰۲ تماس حاصل فرمايند.