برگزاری نشست هم‌اندیشی TUMS BICC

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست هم انديشي  TUMS BICCبه صورت وبينار در روز چهارشنبه مورخ 20 مرداد ماه سال جاري در بستر نرم افزارSkype   برگزار شد.

اين جلسه با حضور دكتر هومان حسين‌نژاد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دكتر عظيم ميرزازاده، عضو TUMS BICC، دكتر اميرحسين جهانشير، مشاور معاون آموزشي، دكتر مريم عليزاده، مدير واحد امور بين الملل و دكتر رسول معصومي برگزار شد.

در ابتداي اين جلسه دكتر حسين نژاد،  ضمن خوشآمدگويي مقدمات و كليات را بيان كرد. سپس دكتر عليزاده  دستورجلسه را مرور كرده و توضيح داد كه هدف اين نشست مشخص كردن اقدامات گذشته و تعيين برنامه آينده اين واحد است.

سپس دكتر عظيم ميرزازاده، به مروري بر آن‌چه در طول جلسات گذشته انجام شده بود پرداخت و در پايان دكتر حسين نژاد، سوالاتي را بيان كرد كه اعضاي جلسه پاسخ دادند.