برگزاری چهارمین روز وبینارهای تعاملی بخش عملکردی (روش های آموزشی) به صورت همزمان از نوزدهمین دوره مهارت پایه(دوره یادگار)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی: چهارمین روز وبینارهای تعاملی بخش عملکردی (روش های آموزشی) از نوزدهمین دوره مهارت پایه(دوره یادگار) به صورت همزمان در بستر نرم افزار اسکای روم روز سه شنبه 2 آذرماه از ساعت 13 الی 15:15 برگزار شد.
مدرسان کارگاه در این روز، دکتر مریم علیزاده و دکتر مریم کرباسی بودند که به ترتیب مبحث "کلاس درس وارونه" و "اصول طراحی ست اسلاید و تهیه منابع آموزشی "را ارائه دادند. این کارگاه به صورت تعاملی و با بحث و گفتگو با شرکت کنندگان برگزار شد.
 ادامه مباحث این دوره در کارگاه های عملکردی با توجه به برنامه ارائه شده در تاریخ های مقرر برگزار می گردد.