18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری کارگاه دانش پژوهی آموزشی و جشنواره شهید مطهری

به گزارش روابط عمومي مركزمطالعات و توسعه آموزش پزشكي واحدتوانمندسازي مدرسين: كارگاه يك روزه "دانش پژوهي آموزشي و جشنواره شهيد مطهري" از ساعت ۱۳ الي ۱۷ روز سه ­شنبه ۲۰ شهريورماه ۱۳۹۷ با هدف آشنايي با دانش پژوهي آموزشي و نحوه ارزيابي و مستند سازي فعاليت هاي دانش پژوهي و همچنين آشنايي با جشنواره شهيد مطهري و نحوه فرايند نويسي و داوري فرايندها با حضور مديران EDO دانشگاه‌ و اعضاي هيات‌علمي علاقه‌مند و فعال در عرصه آموزش در سالن G6 سازمان مركزي دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا دكتر اميرحسين جهانشير، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش، ضمن خوش آمدگويي به اعضاي هيات علمي به معرفي كارگاه پرداختند. در اين كارگاه ۲۴ نفر از اعضاي هيات علمي گروه علوم پايه و باليني به صورت مشترك حضور داشتند.

مدرس اين كارگاه دكتر نسترن قطبي و دكتر ليلا شاهمرادي بودند. شايان ذكر است كه اين كارگاه به منظور تبيين ارتباط ها و تفاوت هاي فعاليت هاي دانش پژوهي آموزشي و فرايندهاي جشنواره شهيد مطهري، براي اولين بار در يك كارگاه به طور همزمان معرفي شدند.