برگزاری کارگاه روش های نوین مطالعه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، کارگاه روش های نوین مطالعه، ویژه دانشجویان علوم پزشکی در روز یکشنبه مورخ چهاردهم آذر ماه از ساعت ۹ تا ۱۲:۳۰ به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد.

دکتر سهیل رحیمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این کارگاه علل کندخوانی، انواع تکنیک های تندخوانی، روش های افزایش درک مطلب و ... را تدریس کرد. وی به عنوان اولین مدرس تندخوانی در ایران، ضمن مقایسه سرانه مطالعه روزانه در ژاپن به مدت ۳ ساعت و در ایران به مدت ۱۱ دقیقه، استفاده از تکنیک های تندخوانی را برای بالابردن سرعت مطالعه با توجه به توانمندی چشم در دیدن ۴۸۰ لغت در ثانیه لازم دانست.

در ادامه کارگاه، دکتر رحیمی به تمرین عملی تکنیک های تندخوانی با حاضرین در جلسه پرداخت.