برگزاری کارگاه کشوری "چگونه پروپوزال یک طرح نوآورانه آموزشی را تدوین و داوری کنیم"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد طرح هاي توسعه در آموزش، روز چهارشنبه 12 دي ماه سالجاري با همكاري مركز مطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشكي وزارت بهداشت و مركز مطالعات وتوسعه آموزش دانشگاه در هتل بيمارستان مركز قلب شهيد رجايي برگزار شد.

دكتر طاهره سوري، مدير واحد طرح هاي توسعه در آموزش هدف از برگزاري اين كارگاه را آشنايي با روش هاي نگارش طرح هاي نوآورانه ذكر كرد.

در ادامه، اين كارگاه با كارگروهي كه شامل بررسي و داوري چند پروپوزال نوآورانه، بررسي و نقد شيوه نامه و تصميم گيري در مورد پروپوزال هاي نواورانه بود برگزارشد و به بحث و تبادل نظر بين گروه مدرسين و شركت كنندگان ادامه يافت

مدير واحد طرح هاي توسعه در آموزش اضافه كرد كه اين كارگاه به صورت يك دوره تركيبي مجازي و حضوري برگزار شد و حدود 668 شركت كننده در قسمت مجازي سه ماهه شركت داشته و در وبينار تاريخ 10 دي ماه سالجاري شركت كردند و در اين كارگاه 60 نفر از رابطين شركت كردند .

اين كارگاه راس ساعت 16 به پايان رسيد.