برگزاری یازدهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد فراگيران مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، يازدهمين جلسه هم انديشي كميته دانشجويي توسعه آموزش دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 30 ارديبهشت ماه سال جاري برگزار شد. دكتر مافي نژاد در ابتداي اين نشست كه به صورت وبيناري و با حضور فعال اعضا برگزار شد، ايام شهادت مولي الموحدين حضرت علي (ع) را تسليت گفتند و ضمن عرض قبولي طاعات و عبادات در ماه رحمت الهي بويژه در شب هاي قدر، توفيق بهره مندي از فيوضات اين ماه پر بركت را از درگاه خداوند متعال آرزو كردند.

سپس مائده معصومي پور و مهتاب اميني از دانشجويان دانشكده هاي پيراپزشكي و داروسازي، به ارائه گزارشي از روند انجام پروژه تحقيقاتي «ارزشيابي كيفيت آموزش مجازي» در سطح دانشگاه علوم پزشكي تهران پرداختند. اين پروژه كه از سوي معاونت آموزشي دانشگاه به واحد فراگيران محول شده بود، با همكاري 11 نفر از اعضاي كميته دانشجويي مركز مطالعات دانشگاه به سرپرستي دكتر مافي نژاد، با حمايت هاي بي دريغ دكتر امير علي سهراب پور "معاون آموزشي دانشگاه" و دكتر هومان حسين نژاد "مدير مركز مطالعات دانشگاه" ظرف مدت يك ماه به پايان رسيد. دستاوردهاي اين پروژه به زودي در اين دانشگاه و ساير دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور منعكس خواهد شد و در اختيار علاقه مندان قرار خواهد گرفت. اسامي همكاران اين پروژه به ترتيب حروف الفبا فاطمه ابراهيم پور، مهتاب اميني، امير علي سلطاني، امير حسين سلمان پور، فرشاد شاه كرمي، غزال شريفيان، فاطمه شهبازي، دكتر محبوبه مافي نژاد، مائده معصومي پور، شميم ميرزابلند، محمد جواد وادي زاده و سپيده يوسف وند است.

در ادامه جلسه، دبير يا عضو ثانويه هر دانشكده، برنامه عملياتي كارگروه دانشجويي توسعه آموزش دانشكده محل تحصيل خود را در سال جاري بيان نمودند و از نظرات و پيشنهادات دكتر مافي نژاد و ساير اعضا بهره مند شدند. همچنين مقرر شد دبير هر كارگروه دانشجويي توسعه آموزش، گانت چارت برنامه هاي پيشنهادي را تا پايان روز شنبه مورخ 10 خرداد ماه به واحد فراگيران ارسال نمايد.