تاریخ برگزاری نخستین همایش ملی فناوری و آموزش علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی قصد دارد با همکاری معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، «نخستین همایش ملی فناوری و آموزش علوم پزشکی ایران: کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس» را برگزار کند.
بنا بر استقبال گسترده و نیاز به توسعه محل برگزاری همایش و نیز ایجاد فرصت برای دانشگاه های سراسر کشور در برای ارائه بهتر و هر چه بیشتر دستاوردهای خود، با هماهنگی معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، این همایش در تاریخ ۱و ۲ آذرماه ۱۴۰۲در محل مرکز همایش های رازی برگزار خواهد شد. این همایش فرصت مناسبی است برای گفتمان متخصصین و فعالان حوزه های مختلف فناوریهای آموزش پزشکی و بستر مناسبی است، برای معرفی فناوریهای نوین آموزشی و کاربردهای آن در ارتقاء کیفیت آموزش علوم پزشکی، و ارائه ایده های برتر این حوزه که از فراخوان ملی اخیر استخراج شده است.
در حاشیه همایش، استارتاپ دانشجویی با همین موضوع و اهدا گرانت به برگزیدگان نیز برگزار خواهد شد.

علاقه مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در مورد محورهای همایش می توانند به نشانی https://technology.nasrme.ac.ir/  مراجعه کنند.
محور های همایش:

1. -    گفتمان سازی