تصویب دستورالعمل «نیازسنجی برنامه های درسی» در شورای آموزشی دانشگاه

به گزارش واحد برنامه ریزی آموزشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دستورالعمل «نیازسنجی برنامه ­های درسی» که طی فرایندی طولانی و با بهره مندی از نظرات صاحب نظران و ارکان مختلف آموزش در دانشکده ­ها اعم از معاونین آموزشی، مدیران دفاتر توسعه آموزش و سایر اعضای کمیته­ های برنامه­ ریزی درسی، شکل گرفته است، در نشست شورای آموزشی دانشگاه مورخ دوازدهم اسفند ماه 1402 به تصویب رسید و به تمامی دانشکده ها ابلاغ شد.

این دستورالعمل در صدد است به منظور بسترسازی جهت اجرای نیازسنجی ­های نظام ­مند در حوزه برنامه­ ریزی درسی در دانشگاه، ضمن عنایت به اسناد بالادستی وزارتی و دانشگاهی همچنین متون تخصصی حوزه نیازسنجی، تمامی ارکان این فرایند و ساز و کارهای مرتبط را به طور دقیق تبیین کند. به عبارتی هدف از تدوین این دستورالعمل، بسترسازی جهت طراحی و اجرای نیازسنجی­ های­ نظام­ مند در حوزه برنامه­ ریزی درسی است تا با بهره­ برداری از نتایج این نیازسنجی­ ها، راه­ اندازی و طراحی برنامه ­های درسی جدید اعم از «برنامه­ های درسی کشوری منجر به مدرک تحصیلی»، «دوره ­های فوق­ برنامه» و «دوره‌های آموزش مداوم» همچنین  بازنگری برنامه ­های درسی در حال اجرا، با عنایت به مبنایی منطقی صورت پذیرد.

این دستورالعمل در 4 ماده، 38 بند و 9 تبصره تدوین شده و به موضوعاتی نظیر ساختار و تشکیلات نظام نیازسنجی برنامه­ های درسی، وظایف ارکان مرتبط، مراحل تدوین طرح نیازسنجی برنامه­ های درسی و استفاده و انتشار نتایج حاصل از نیازسنجی در حوزه برنامه ­ریزی درسی، می پردازد.

ضروری است برای اطلاع از مفاد این دستورالعمل، متن آن به دقت مورد مطالعه قرار گیرد.

جهت دریافت دستورالعمل «نیازسنجی برنامه­ های درسی در دانشگاه علوم پزشکی تهران»، لطفا اینجا کلیک کنید.