18 مهر 1403 چهارشنبه

جلسه بحث و تبادل تجربیات کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی amee2017

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش؛ در روز يكشنبه مورخ 16 مهرماه 96 جلسه بحث و تبادل تجربيات كنفرانس بين­المللي آموزش پزشكي amee 2017 در سالن شوراي آزمايشگاه جامع تحقيقات از ساعت 10 تا 12 برگزار گرديد.

اين نشست با حضور مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها و بيمارستان­ها، دكتر بيگدلي مشاور معاون دانشكده پزشكي ايران، دكتر يماني و تعدادي از اعضاء هيات علمي دانشگاه اصفهان، اساتيد و دانشجويان دوره دكترا و كارشناسي ارشد آموزش پزشكي و تعدادي از اعضاي هيات علمي دانشگاه برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر ميرزازاده به بيان اهميت برگزاري اين نشست و بيان تجربيات و نتايج بدست آمده از اين سفر پرداختند. در ادامه دكتر بيگدلي با ارائه مطالب و اهميت برگزاري اين كنفرانس ها نظر خود را بيان كردند.

در پايان نيز خانم دكتر يماني، دكتر شيرازيان، دكتر مافي­نژاد و دكتر گندم­كار به بيان اهميت اين كنفرانس و تجربيات به دست آمده از اين سفر پرداختند.

گالري عكس