جلسه کمیته داوران بخش آموزش بیست و یکمین جشنواه ابن سینا با حضور معاون آموزشی دانشگاه

جلسه كميته داوران بخش آموزش بيست و يكمين جشنواره ابن سينا با حضور دكتر سهراب پور معاون آموزشي و اعضاي كميته داوري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، بيست و يكمين جشنواره ابن سينا روز سه شنبه ۲۳ دي ماه ۹۹ در سالن شوراي معاونت آموزشي دانشگاه تشكيل شد.
در ابتدا دكتر سهراب پور معاون آموزشي دانشگاه، ضمن قدرداني از اعضاي كميته و كارشناسان درگير در پيشبرد امور جشنواره به معرفي اهداف اين جلسه پرداخته و در ادامه بيان كرد كه هر ساله در بهمن ماه به منظور تقدير از فعاليت ها و دستاوردهاي برجسته اعضاي هيات علمي دانشگاه در زمينه هاي آموزشي، پژوهشي و ارائه خدمات ويژه، جشنواره اي تحت عنوان ابن سينا برگزار مي شود.

سپس دكتر هومان حسين نژاد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، گزارشي از روند جشنواره و نحوه برگزاري جلسه ارائه داد.
در ادامه دكتر رضا عاطف يكتا مدير واحد روابط برون سازماني و جشنواره ها، فرايند برگزاري جشنواره را تشريح كرد. وي افزود كانديداي منتخب كميته داوران بخش آموزش جشنواره ابن سينا به منظور راي گيري نهايي به كميته نهايي داوران جشنواره ابن سينا معرفي مي شود و در نهايت در كميته ي علمي جشنواره متشكل از اعضاي حقيقي و حقوقي در تاريخ ۲۷ دي ماه مورد بررسي و راي گيري قرار مي گيرد. از ميان كانديداي معرفي شده در نهايت ۶ نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه به عنوان برگزيدگان بخش آموزش بيست و يكمين جشنواره ابن سينا انتخاب گرديده، و در ۱۵ بهمن ماه طي مراسمي بصورت تركيبي حضوري و مجازي از ايشان تقدير به عمل خواهد آمد.
در مجموع در جشنواره ۱ جايزه در عرصه توسعه آموزش علوم پزشكي، ۱ جايزه به آموزشگر پيشكسوت برگزيده و ۴ جايزه به آموزشگران برگزيده دانشگاه اهدا مي شود.
توضيح اينكه زمان برگزاري بيست و يكمين جشنواره ابن سينا مقارن با سالروز تاسيس دانشكده پزشكي "۱۵ بهمن ماه ۱۳۱۳ هجري شمسي" در تاريخ ۱۵ بهمن ماه سالجاري خواهد بود.