دومین جلسه از مجموعه جلسات وبیناری دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا)

دومین جلسه از مجموعه جلسات وبیناری دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا) با مبحث «نیازسنجی و هدف نویسی» در روز دوشنبه مورخ چهارم مرداد ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در بستر 3B برگزار شد.

به گزارش «واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان» دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین جلسه از مجموعه جلسات وبیناری دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا) در روز دوشنبه مورخ چهارم مرداد ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در بستر 3B برگزار شد.
دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در این نشست مجازی به تدریس مبحث «نیازسنجی و هدف نویسی» پرداخت. وی به طرح طبقه بندی اهداف تاکسونومی بلوم در حیطه های مختلف به صورت کاربردی پرداخت.
همچنین به سوالات دانشجویان در خصوص موضوعات مختلف پاسخ داده شد. در پایان جلسه، سوالات سناریو محور در اختیار دانشجویان قرار گرفت؛ و در جلسه آتی مبتنی بر بازی به تمرین گروهی آن ها پرداخته می شود.