دومین نشست مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه های مستقر در کلان منطقه ۱۰

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه با مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش سایر دانشگاه های مستقر کلان منطقه ۱۰ مورخ ۸ مرداد ماه سالجاری از ساعت ۱۲ تا ۳٠: ۱۳ به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست دکتر محبوبه مافی‌نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خیر مقدم، پیش نویس دستورالعمل فعالیتهای مشترک بین دانشگاهی را ارایه کرد.
سپس مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه های کلان منطقه ۱۰ در خصوص نحوه و پشیبرد دستورالعمل همکاری و سیاست پیش رو در جلسات همفکری کردند.
مدیران دفاتر توسعه کلان منطقه ۱۰،  همچنین به چالش ها و مشکلات پیش رو در حوزه توسعه آموزش در دانشگاه ها اشاره کرده و ابراز امیدواری کردند که با استفاده از تجربیات و همکاری بین دانشگاه های کلان منطقه ۱۰‌ در زمینه اجرای پروژه ها و فعالیت های مشترک بی دانشگاهی، دستیابی به اهداف مورد انتظار بیشتر و مفیدتر، قابل حصول باشد.

Enter your desired term to search
Theme settings