ششمین روز برگزاری دوره دانا

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات دانشگاه، دو جلسه پایانی دوره دانا در روز یکشنبه مورخ سیزدهم اسفند 1402 در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان برگزار شد. تدریس جلسه اول بر عهده دکتر الهه بهاروند، عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. پس از معرفی و مروری بر مباحث جلسات قبل، در ابتدا با مشارکت و همفکری دانشجویان، به این سوال مهم که چه افرادی می توانند دانشجویان را ارزیابی کنند پرداخته شد؛ و پس از دسته‌بندی جواب گروه‌ها، در دور بعدی همفکری، به این سوال که شیوه‌های ممکن و موجود برای ارزیابی هر گروه از ارزیاب‌های مختلف چیست، پاسخ داده شد. با جمع بندی تمام مباحث ارزیابی دانشجو، توسط دکتر بهاروند جلسه اول خاتمه یافت.
تدریس جلسه دوم با موضوع ارزیابی برنامه درسی بر عهده دکتر مریم اعلا، عضو هیئت علمی گروه آموزش‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. در ابتدا آشنایی با شرکت کنندگان انجام شد؛ سپس مدرس به نحوه مشارکت و قوانین تمرین‌های حین کلاس اشاره کرد. پنج سوال مهم برای آشنایی با اصول اولیه ارزیابی برنامه، به ترتیب از شرکت‌کنندگان پرسیده شد و حاضرین در جلسه، به صورت گروهی نظرات خود را در کاغذهایی اعلام و بر روی دیوار کلاس می چسباندند و مدرس پس از طرح هر سوال، نظرات گروه‌ها را خوانده و بازخورد می‌داد. در بخش پایانی، پس از ارائه توضیحات لازم، تکلیف اصلی در قالب تکمیل جدول به گروه‌ها سپرده شد و پاسخ‌های صحیح توسط مدرس بررسی شد.