مراسم تقدیر از مسنول سابق واحد طرح های توسعه در آموزش

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، اين مراسم با حضور مدير مركز ، مدير امور عمومي، مسئولان واحدها و كارشناسان مركز در روز دوشنبه مورخ 20 خردادماه سالجاري در سالن شوراي مركز برگزار شد.

دكتر جهانشير، مدير مركز مطالعات، ضمن قدرداني از زحمات دكتر سوري، مسئول سابق واحد طرح هاي توسعه در آموزش، دكتر مريم نسيمي را به عنوان مسنول جديد اين واحد معرفي نمودند.
در ادامه دكتر سوري با ابراز خرسندي از همكاري با مركز و ذكر برخي از تجربيات به دست آمده در دوران مسئوليت خود، از دكتر نسيمي به عنوان فردي لايق براي تصدي اين مسند ياد كردند. دكتر نسيمي نيز با تشكر از فرصت ايجاد شده براي خدمت به آموزش در دانشگاه، براي انجام هر چه بهتر مسئوليت هاي محول شده، ابراز اميدواري نمودند.
در پايان، مدير مركز از زحمات دكتر سوري با اهداي لوح تقدير و هديه بادبود قدرداني و براي وي ارزوي موفقيت كرده و طي حكمي، دكترنسيمي را به عنوان مسنول واحد طرح هاي توسعه در آموزش مركز منصوب نمودند.